Waarom wij uw woning fotograaf zijn.

Zoals er al vaak wordt gezegd, beelden zeggen meer dan duizend woorden. Wanneer u overgaat tot verkoop of verhuur van de woning, dan wilt u dat de eerste indruk van de woning perfect is. Tenslotte zal een goede indruk ervoor zorgen dat de woning tot meer bezichtigingen zal leiden.

Onze fotografen zorgen ervoor dat alle sterke kanten van uw woning naar voren zullen komen in een volledig verzorgde fotoreportage. Wij zullen u helpen met het geven van verschillende tips om de woning foto klaar te maken voordat de fotograaf bij u langs komt. Op locatie zelf zal de fotograaf u verder helpen met het basic stylen van de woning om te zorgen dat de woning nog beter tot zijn recht komt. Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat de presentatie op Funda een geweldige indruk zal achterlaten bij uw potentiële koper of huurder.


Waarom zou u zelf geen foto’s kunnen maken?

Uiteraard kan iedereen tegenwoordig met zijn smartphone een foto maken. Maar waarom geen fotograaf inhuren die hier ervaring in heeft. U zult tenslotte niet vaak overgaan tot de verkoop van uw woning. Onze fotografen hebben een passie voor interieur fotografie. Hierdoor hebben zij veel kennis opgedaan in het zoeken van het perfecte beeld om elke kamer of ruimte voor zich te laten spreken. De perfecte presentatie van uw woning zal ervoor zorgen dat uw woning meer geïnteresseerde aan zal trekken. Dit zal uiteindelijk zorgen voor een snellere verkoop van de woning!

Uiteraard geldt hetzelfde voor bedrijven, restaurants of andere organisaties. Hoe beter de presentatie, hoe meer bezoekers u kunt verwachten!

Voorbeeld: Makelaar

1

Voorbeeld: Fotograaf

1

Hoe gaan het in zijn werking?

Na het kiezen van een pakket zal één van onze fotografen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Uiteraard kiezen wij hier een goed moment voor uit, zodat de foto’s tijdens de juiste omstandigheden worden gemaakt.

Bekijk onze pakketten

Pakketten