Diensten

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor u een aantal pakketten samengesteld. Ongeacht welk pakket u kiest, wij zorgen voor een volledige foto reportage die de woning perfect tot zijn uiting zal brengen. De fotograaf zorgt ervoor dat de de afspraak plaats vind op een mooie dag zodat de reportage nog beter tot zijn recht zal komen.Woningfotografie

Dit pakket verzorgt een volledige foto reportage van de woning.Elke ruimte wordt zorgvuldig vast gelegd zodat alle sterke punten van de woning naar voren zullen komen. 360 graden fotografie is bij te bestellen.

Vanaf 125,00 excl. Btw.

Plattegrond

De woning zal op locatie worden ingemeten volgens NEN certificering. Vervolgens zal er een uitgebreide plattegrond van de woning gerealiseerd worden.

Prijs op aanvraag

Professionele styling

Wanneer een standaard presentatie niet voldoet, kunt u altijd gebruik maken van een stylist. De stylist zal contact opnemen om de wensen door te spreken. Vervolgens kan er een offerte op maat gemaakt worden.

Prijs op aanvraag

Vastgoed fotografie

Voor vastgoed fotografie zal de fotograaf contact opnemen om de wensen door te spreken. Vervolgens zal er een offerte op maat gemaakt worden.

Prijs op aanvraag